Kies voor een gastronomisch menu bij restaurant Royale Axkit in Menen (West-Vlaanderen)

U kunt à la carte eten bij Royale Axkit in Menen bij Kortrijk. Maar ook onze zorgvuldig samengestelde menu’s zijn een aanrader.

We hebben een gastronomisch en een iets eenvoudiger maandmenu om duimen en vingers bij af te likken. Vis-, vlees- of vegetarische gerechten? Er is voor ieder wat wils.

Waaruit bestaan onze menu’s?

Bij uw aperitief voorzien wij een heerlijk wachtbordje. Nadien geniet u van een voortreffelijk voorgerecht, aangepast aan het seizoen. Ons met liefde bereide hoofdgerecht kan bestaan uit parelhoen, gegrilde zalm, maar even goed uit een gegrild tussenribstuk of pladijsfilet. Onze inspiratie is onuitputtelijk. Ons dessert zal u nog lang bijblijven. Wat dacht u bijvoorbeeld van soufflé glacé met pistache-ijs en karamel? Afsluiten doen we met een kop koffie en zelfgemaakte mondzoetjes.

U kunt kiezen voor een menu met aangepaste topwijnen. Houdt u niet van alcohol? Geen probleem, het kan ook zonder. Niet alleen voor een uitgebreid diner zijn wij uw favoriete adres. Ook voor een lekkere lunch kunt u bij ons terecht.

Bent u in de stemming voor een overheerlijk menu bij Royale Axkit in Menen bij Kortrijk?
Reserveer dan nu uw mooi gedekte tafel via onze contactpagina.

Gastronomisch menu: € 58

Gastronomisch menu

Downloaden

Menu: € 48

Menu

Downloaden